Dupa prima discutie pe care am avut-o cu AsigurareGarantie ne-a fost foarte clar ca in fata noastra sta una dintre cele mai bine pregatite echipe in domeniu din Romania. Si nu ne-am inselat.

Pe parcursul colaborarii cu AsigurareGarantie, acestia au devenit consultantii nostri, nu doar brokerii nostri. Prin ei, nu contractam simple polite de asigurare, ci solutiile cele mai bune pentru proiectele la care participam, astfel incat sa optimizam financiar activitatea noastra, fie ca vorbim de licitatii nationale sau internationale.

Andrei AsaveiCountry Manager SERENISSIMA COSTRUZIONI SPA

Colaborarea cu echipa AsigurareGarantie a fost mereu caracterizata prin promptitudine si profesionalism.
Pe langa atitudinea fata de client, apreciem si portofoliul variat de asigurari oferit de Asigurare Garantie, asigurari necesare in indeplinirea proiectelor la care participam, precum si in administrarea riscurilor ce pot aparea in activitatea companiei noastre.

Plopeanu Doru AlinDirector General SC Construct MapCom

Echipa AsigurareGarantie mi-a castigat respectul pentru modul in care intelege sa relationeze cu clientii ei. Sunt dedicati 100%, rapizi, lipsiti de birocratie si au o expertiza de netagaduit.

Faptul ca isi cunosc atat de bine zona de activitate le permite sa isi sprijine/ consilieze clientii pe tot parcursul proiectului acestora. In cazul nostru, echipa AsigurareGarantie ne-a ajutat cu Garantii de Participare, dar si sa deblocam sume mari de bani constituite anterior in Garantii de Buna Executie.

Tofan MaricelAdministrator SC Miluca SRL

Cand accesezi Fonduri Europene este o usurare sa gasesti partenerii potriviti, care sa stapaneasca domeniul, sa iti fie parteneri de discutie si pe care sa te poti baza ca vin cu solutii rapide, in indeplinirea obligatiilor impuse de Finantator pentru garantarea prefinantarii acordate.

Am gasit toate aceste lucruri in echipa AsigurareGarantie si, pe tot parcursul colaborarii noastre, ne-au convins de expertiza si de profesionalismul lor.

Traian BalanescuDirector Economic

Profesionalismul si anii de experienta in domeniu ai echipei AsigurareGarantie ne-au ajutat in indeplinirea solicitarilor Beneficiarului proiectului nostru, desi vorbim de o speta complexa, pe care nu  o intalnesti la fiecare proiect.

Mai mult, AsigurareGarantie este genul de partener de cursa lunga, pe care te poti baza si nu se limiteaza la vanzarea propriu-zisa a politei. In cazul nostru, Iulian a condus negocierile cu Beneficiarul timp de o luna si jumatate, protejandu-ne interesele, fara costuri aditionale pentru noi.

Enis ARIFGeneral Manager Secvision Business Solutions Romania