Portofoliu complet ce acopera riscurile imprevizibile ale activitatii dumneavoastra

Participarea la licitatii este doar una dintre componentele activitatii dumneavoastra

Compania dumneavoastra inseamna angajati, specialisti (arhitecti si ingineri proiectanti), echipamente si utilaje etc.

Toate aspectele afacerii dumneavoastra sunt in siguranta cu produsele noastre!

AVANTAJE OFERITE DE NOI

Livrare GRATUITA
Cel mai MIC PRET
RAPIDITATE Raspuns/ Operare
Colaborare asiguratori NATIONALI si INTERNATIONALI
Solutii COMPLETE
17 ani de EXPERIENTA

Suntem mandri sa colaboram cu:

AsitoKapital
Asirom
Euroins
Groupama
Ominasig
Generali asigurari

Ce spun partenerii nostri:

 • Dupa prima discutie pe care am avut-o cu AsigurareGarantie ne-a fost foarte clar ca in fata noastra sta una dintre cele mai bine pregatite echipe in domeniu din Romania. Si nu ne-am inselat.

  Pe parcursul colaborarii cu AsigurareGarantie, acestia au devenit consultantii nostri, nu doar brokerii nostri. Prin ei, nu contractam simple polite de asigurare, ci solutiile cele mai bune pentru proiectele la care participam, astfel incat sa optimizam financiar activitatea noastra, fie ca vorbim de licitatii nationale sau internationale.

  Andrei Asavei
  Country Manager SERENISSIMA COSTRUZIONI SPA
 • Colaborarea cu echipa AsigurareGarantie a fost mereu caracterizata prin promptitudine si profesionalism.
  Pe langa atitudinea fata de client, apreciem si portofoliul variat de asigurari oferit de Asigurare Garantie, asigurari necesare in indeplinirea proiectelor la care participam, precum si in administrarea riscurilor ce pot aparea in activitatea companiei noastre.

  Plopeanu Doru Alin
  Director General SC Construct MapCom
 • Echipa AsigurareGarantie mi-a castigat respectul pentru modul in care intelege sa relationeze cu clientii ei. Sunt dedicati 100%, rapizi, lipsiti de birocratie si au o expertiza de netagaduit.

  Faptul ca isi cunosc atat de bine zona de activitate le permite sa isi sprijine/ consilieze clientii pe tot parcursul proiectului acestora. In cazul nostru, echipa AsigurareGarantie ne-a ajutat cu Garantii de Participare, dar si sa deblocam sume mari de bani constituite anterior in Garantii de Buna Executie.

  Tofan Maricel
  Administrator SC Miluca SRL
 • Cand accesezi Fonduri Europene este o usurare sa gasesti partenerii potriviti, care sa stapaneasca domeniul, sa iti fie parteneri de discutie si pe care sa te poti baza ca vin cu solutii rapide, in indeplinirea obligatiilor impuse de Finantator pentru garantarea prefinantarii acordate.

  Am gasit toate aceste lucruri in echipa AsigurareGarantie si, pe tot parcursul colaborarii noastre, ne-au convins de expertiza si de profesionalismul lor.

  Traian Balanescu
  Director Economic
 • Profesionalismul si anii de experienta in domeniu ai echipei AsigurareGarantie ne-au ajutat in indeplinirea solicitarilor Beneficiarului proiectului nostru, desi vorbim de o speta complexa, pe care nu  o intalnesti la fiecare proiect.

  Mai mult, AsigurareGarantie este genul de partener de cursa lunga, pe care te poti baza si nu se limiteaza la vanzarea propriu-zisa a politei. In cazul nostru, Iulian a condus negocierile cu Beneficiarul timp de o luna si jumatate, protejandu-ne interesele, fara costuri aditionale pentru noi.

  Enis ARIF
  General Manager
  Secvision Business Solutions Romania