Asigurare de raspundere a arhitectilorAfla mai jos toate informatiile legate de Polita de Asigurare de Raspundere a Arhitectilor si Inginerilor proiectanti.

Categorii:

  • Arhitecti si designeri
  • Proiectanti generali, ingineri proiectanti, specialisti verificatori de proiecte, experti tehnici, responsabili tehnici cu executia
  • Diriginti de santier

Polita (Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala a Arhitectilor si Inginerilor proiectanti) acopera prejudiciile produse clientilor in exercitarea profesiei. Acestea pot fi uneori greu de estimat si pot constitui un real pericol pentru derularea in bune conditii a afacerii dumneavoastra.

Asigurarea de Raspundere Civila Profesionala ofera protectia financiara necesara in cazul in care trebuie platita o despagubire unui client, pentru prejudiciile produse acestuia ca urmare a neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare, din culpa (neglijenta, imprudenta, omisiune), a obligatiilor asumate prin contractul de prestari servicii, a prevederilor legale si a statutului profesiei.

Aditional, polita poate acoperi gratuit si:

  1. cheltuielile de judecata facute de persoana pagubita pentru indeplinirea formalitatilor legale in vederea obligarii dumneavoastra la plata despagubirilor, daca ati fost obligat la despagubire prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila;
  2. cheltuielile de judecata facute de dumneavoastra in procesul civil, stabilite de lege ori de catre instantele de judecata, daca ati fost obligat la plata despagubirilor.
  3. costurile de refacere/inlocuire a documentelor (de ex. acte, certificate, planuri, date pe suport electronic, altele decat bancnote/actiuni/ obligatiuni/intrumente de plata), care au fost lasate de catre clienti in grija dumneavoastra spre utilizare in desfasurarea serviciilor profesionale specifice) care au fost distruse/pierdute din culpa, de obicei in limita a 10% din limita raspunderii pe eveniment,

Polita de asigurare poate fi incheiata indiferent de forma in care va desfasurati activitatea: birou individual, birouri asociate, companie specializata in servicii profesionale de arhitectura, design, proiectare inginereasca, verificare de proiecte, dirigentie de santier etc – in acest caz polita se incheie in nume propriu si pentru fiecare angajat care isi exercita profesia in cadrul societatii.

 Asigurarea de Raspunderea Civila Profesionala a Arhitectilor si Inginerilor proiectanti

————————————————————–

solicita oferta pentru Asigurare de raspundere a arhitectilor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.