Cere acum o oferta de pret pentru asigurarea Utilajelor si Echipamentelor pentru Constructii

Asigurarea Utilajelor si Echipamentelor pentru Constructii

Cea mai dificila parte a lucrarilor pe un santier este executata cu ajutorul utilajelor si echipamentelor. De la excavatii de pamant, transportarea materialelor, demolarea si inlaturarea resturilor din santier, si pana la asigurarea energiei electrice – totul este asigurat de catre masini. Dar ce se intampla cand echipamentele si utilajele sufera accidente si rezulta pagube materiale?
Asigurarea pentru “Toate riscurile” a Utilajelor si Echipamentelor pentru constructii este cea ma eficienta metoda de a-ti proteja investitia.

  • Poti asigura: buldoexcavatoare, excavatoare, macarale, nacele, compresoare, cilindrii compactori, generatoare electrice etc. indiferent ca esti proprietarul sau chiriasul acestora
  • Esti acoperit pentru orice pierdere/paguba materiala survenita brusc si neprevazut asupra utilajelor de constructii, din riscuri/cauze ce nu au fost excluse in mod expres in conditiile de asigurare
  • Exemple de riscuri acoperite:
  1. incendiu, explozii
  2. operare incorecta sau neglijenta
  3. catastrofe naturale (furtuna, grindina, inundatii, cutremur, alunecari de teren etc.)
  4. furt prin efractie/acte de talharie, vandalism
  5. coliziuni etc.
  • In functie de specificul activitatii companiei si de nevoile de asigurare, acoperirea poate fi extinsa in baza unor Clauze speciale, de exemplu: pentru riscurile greve, revolte si tulburari civile, pentru acoperirea cheltuielilor suplimentare privind lucrul in afara programului, pe timp de noapte, in timpul sarbatorilor legale, transportul rapid (extindere pentru transport aerian), asigurare pe durata tranzitului, acoperirea instalatiilor care lucreaza in subteran etc.

DORITI O OFERTA AVANTAJOASA?

solicita oferta de pret pentru Asigurarea Utilajelor si Echipamentelor pentru Constructii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.