Infiintata in anul 2013, compania BEST ADVISER S.R.L. ofera servicii specializate de intermediere in asigurari, axate in principal pe segmentul asigurarilor de garantii.

De asemenea, compania ofera o gama vasta de  produse de  asigurare destinate atat clientilor corporate cat si persoanelor fizice, ce doresc sa beneficieze de acoperirea conferita prin contractele de asigurare.

Avand parteneriate stabile cu principalele societati de asigurare din Romania, compania pune la dispozitia clientilor sai o oferta completa de asigurari la preturi competitive.

De ce sa alegeti asigurarigarantie.ro?

Suntem o echipa de specialisti cu peste 17 ani de experienta nationala si internationala in domeniul asigurarilor.

Avem un portofoliu de peste 10.000 contracte de asigurare incheiate ce depasesc valoarea de  2.000.000 Euro aferenta primelor de asigurare. De asemenea, parteneriatele solide ne permit obtinerea celor mai bune oferte pentru dumneavoastra.

Cel mai mult ne mandrim cu faptul ca prin experienta vasta putem sa va oferim si servicii de consultanta adaptate nevoilor dumneavoastra, o valoare complementara cu vanzarea de polite de asigurare. Aflati aici ce spun clientii nostri.

Invitati-ne la o prima discutie si vom gasi pentru dumneavoastra metode de a va eficientiza financiar proiectele!

Asigurare de garantie pentru achizitii publice | Calculator Asigurari

Asigurare de garantie pentru achizitii publice | Calculator Asigurari

AVANTAJELE OFERITE DE NOI

[dt_benefits_vc column_width=”300″ columns_number=”3″ style=”2″ image_background=”true” image_background_border=”custom” image_background_border_radius=”100″ image_background_size=”36″ image_background_paint=”accent” image_background_color=”#ffffff” image_hover_background_paint=”accent” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”20″ icons_paint=”custom” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”custom” icons_hover_color=”#ffffff” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”6″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animation=”rollIn” animate=”at_the_same_time” columns=”2″ dividers=”false” paint=”accent” color=”#ffffff” category=”despre-noi-avantaje”]

Date de inregistrare la Registrul Comertului si ASF

BEST ADVISER S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, avand ca obiect de activitate “activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari (asistenta in brokeraj)”. Cod CAEN 6622. Compania este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/2857/2013, CUI 31318471, autorizata de Autoritate de Supraveghere Financiara (fosta Comisie de Supraveghere a Asigurarilor) sub numarul 401168. Sediul social al companiei este in Bucuresti, Strada Capitan Valer Dumitrescu nr. 16, Sector 2. Compania functioneaza sub egida PRESTIGE BROKER DE ASIGURARE S.R.L.

Suntem mandri sa colaboram cu:

[dt_logos column_width=”150″ columns_number=”4″ number=”8″ orderby=”date” order=”desc” animation=”” animate=”at_the_same_time” columns=”4″ dividers=”false” category=”color”]

Ce spun partenerii nostri: