Infiintata in anul 2013, compania BEST ADVISER S.R.L. ofera servicii specializate de intermediere in asigurari, axate in principal pe segmentul asigurarilor de garantii.

De asemenea, compania ofera o gama vasta de  produse de  asigurare destinate atat clientilor corporate cat si persoanelor fizice, ce doresc sa beneficieze de acoperirea conferita prin contractele de asigurare.

Avand parteneriate stabile cu principalele societati de asigurare din Romania, compania pune la dispozitia clientilor sai o oferta completa de asigurari la preturi competitive.

De ce sa alegeti asigurarigarantie.ro?

Suntem o echipa de specialisti cu peste 17 ani de experienta nationala si internationala in domeniul asigurarilor.

Avem un portofoliu de peste 10.000 contracte de asigurare incheiate ce depasesc valoarea de  2.000.000 Euro aferenta primelor de asigurare. De asemenea, parteneriatele solide ne permit obtinerea celor mai bune oferte pentru dumneavoastra.

Cel mai mult ne mandrim cu faptul ca prin experienta vasta putem sa va oferim si servicii de consultanta adaptate nevoilor dumneavoastra, o valoare complementara cu vanzarea de polite de asigurare. Aflati aici ce spun clientii nostri.

Invitati-ne la o prima discutie si vom gasi pentru dumneavoastra metode de a va eficientiza financiar proiectele!

Asigurare de garantie pentru achizitii publice | Calculator Asigurari

Asigurare de garantie pentru achizitii publice | Calculator Asigurari

AVANTAJELE OFERITE DE NOI

Livrare GRATUITA
Cel mai MIC PRET
RAPIDITATE Raspuns/ Operare
Colaborare asiguratori NATIONALI si INTERNATIONALI
Solutii COMPLETE
17 ani de EXPERIENTA

Date de inregistrare la Registrul Comertului si ASF

BEST ADVISER S.R.L. este o societate cu raspundere limitata, avand ca obiect de activitate “activitati ale agentilor si brokerilor de asigurari (asistenta in brokeraj)”. Cod CAEN 6622. Compania este inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/2857/2013, CUI 31318471, autorizata de Autoritate de Supraveghere Financiara (fosta Comisie de Supraveghere a Asigurarilor) sub numarul 401168. Sediul social al companiei este in Bucuresti, Strada Capitan Valer Dumitrescu nr. 16, Sector 2. Compania functioneaza sub egida PRESTIGE BROKER DE ASIGURARE S.R.L.

Suntem mandri sa colaboram cu:

AsitoKapital
Asirom
Euroins
Groupama
Ominasig
Generali asigurari

Ce spun partenerii nostri:

 • Dupa prima discutie pe care am avut-o cu AsigurareGarantie ne-a fost foarte clar ca in fata noastra sta una dintre cele mai bine pregatite echipe in domeniu din Romania. Si nu ne-am inselat.

  Pe parcursul colaborarii cu AsigurareGarantie, acestia au devenit consultantii nostri, nu doar brokerii nostri. Prin ei, nu contractam simple polite de asigurare, ci solutiile cele mai bune pentru proiectele la care participam, astfel incat sa optimizam financiar activitatea noastra, fie ca vorbim de licitatii nationale sau internationale.

  Andrei Asavei
  Country Manager SERENISSIMA COSTRUZIONI SPA
 • Colaborarea cu echipa AsigurareGarantie a fost mereu caracterizata prin promptitudine si profesionalism.
  Pe langa atitudinea fata de client, apreciem si portofoliul variat de asigurari oferit de Asigurare Garantie, asigurari necesare in indeplinirea proiectelor la care participam, precum si in administrarea riscurilor ce pot aparea in activitatea companiei noastre.

  Plopeanu Doru Alin
  Director General SC Construct MapCom
 • Echipa AsigurareGarantie mi-a castigat respectul pentru modul in care intelege sa relationeze cu clientii ei. Sunt dedicati 100%, rapizi, lipsiti de birocratie si au o expertiza de netagaduit.

  Faptul ca isi cunosc atat de bine zona de activitate le permite sa isi sprijine/ consilieze clientii pe tot parcursul proiectului acestora. In cazul nostru, echipa AsigurareGarantie ne-a ajutat cu Garantii de Participare, dar si sa deblocam sume mari de bani constituite anterior in Garantii de Buna Executie.

  Tofan Maricel
  Administrator SC Miluca SRL
 • Cand accesezi Fonduri Europene este o usurare sa gasesti partenerii potriviti, care sa stapaneasca domeniul, sa iti fie parteneri de discutie si pe care sa te poti baza ca vin cu solutii rapide, in indeplinirea obligatiilor impuse de Finantator pentru garantarea prefinantarii acordate.

  Am gasit toate aceste lucruri in echipa AsigurareGarantie si, pe tot parcursul colaborarii noastre, ne-au convins de expertiza si de profesionalismul lor.

  Traian Balanescu
  Director Economic
 • Profesionalismul si anii de experienta in domeniu ai echipei AsigurareGarantie ne-au ajutat in indeplinirea solicitarilor Beneficiarului proiectului nostru, desi vorbim de o speta complexa, pe care nu  o intalnesti la fiecare proiect.

  Mai mult, AsigurareGarantie este genul de partener de cursa lunga, pe care te poti baza si nu se limiteaza la vanzarea propriu-zisa a politei. In cazul nostru, Iulian a condus negocierile cu Beneficiarul timp de o luna si jumatate, protejandu-ne interesele, fara costuri aditionale pentru noi.

  Enis ARIF
  General Manager
  Secvision Business Solutions Romania