Afla aici informatii despre asigurare constructii

asigurare constructii - Montaj (CAR / EAR)

Activitatea de constructii – montaj este o industrie cu risc ridicat in care pot aparea accidente. Acestea sunt de cele multe ori insotite de pagube materiale la cladirea in constructie ori la utilajele constructorilor, uneori si de vatamari corporale produse unor terte persoane. In cazul in care nu exista o polita de asigurare, costul acestor accidente este suportat de constructor. Exista astfel posibilitatea ca nivelul acestora sa puna in pericol chiar si siguranta financiara a companiei de constructii.

Pentru a evita sa puneti in pericol afacerea si buna functionare a companiei dumneavoastra, va oferim un pachet de asigurari special dedicat activitatii companiilor de constructii – montaj, care cuprinde:

  • Sectiunea I: Pagube materiale

    Aceasta sectiune a politei ofera protectie pentru lucrarile de constructii-montaj, permanente sau temporare, incluzand toate materialele care vor fi incorporate in acestea, constructii existente, utilaje / instalatii / echipamente in proprietatea beneficiarului lucrarilor de constructii –montaj si / sau proprietatea constructorului ori a subcontractorilor.
    Pot fi acoperite si cheltuielile efectuate in legatura cu bunurile asigurate si generate de producerea / iminenta producerii evenimentelor asigurate, pentru limitarea pagubelor, salvare/conservarea bunurilor asigurate, curatarea/inlaturarea resturilor de santier, eliberarea spatiului si curatarea acestuia ca urmare a producerii unui eveniment asigurat, onorarii arhitecti / proiectanti, interventia pompierilor, orele suplimentare, lucrul in timpul noptii / zilelor de sarbatoare legala, transportul rapid / expres de bunuri (materiale, utilaje, instalatii, echipamente).
    Este o acoperire de tipul “Toate riscurile”, cu exceptia celor in mod special excluse in conditiile de asigurare.

  • Sectiunea II: Raspunderea civila a constructorului

    Acopera raspunderea civila pentru prejudiciile produse unor terte persoane (vatamari corporale si/sau pagube la bunuri) in legatura directa cu lucrarea de constructii – montaj asigurata la Sectiunea I, in imediata vecinatate a locatiei mentionate in polita.

DORITI O OFERTA AVANTAJOASA IN CEL MAI SCURT TIMP?

solicita

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.