slider5

despre_noiCINE SUNTEM

AG Asigurare Garantie, este membra a Prestige Insurance Broker unul din liderii pietei romanesti de brokeraj în asigurări, este compusa din specialisti ce au peste 12 ani de experienta interna si internationala in industria asigurarilor.

VIZIUNE

De la începuturile sale, echipa noastra de specialisti a menținut un model de business centrat pe nevoile clientului. Prima noastră prioritate este de a oferi valoare clientului distinctiv prin preț competitiv, produs si cunoștințe. Dorim să fim un lider in Romania prin satisfacția și retenția clienților.

DE CE SA LUCRATI CU NOI?

Depasirea asteptarilor dumneavoasta este preocuparea noastră numărul 1.
Pentru că avem peste 12 ani de experiență interna si internationala in domeniul asigurarilor si am dovedit că suntem o companie cu o filosofie ce vizeaza dezvoltarea relatilor cu clientii pe termen lung adaptandu-ne mereu tendintelor si cerintelor pietei.
Va vom oferi solutii tailor-made.
Prime de asigurare competitive.
Adaptarea clauzelor de garantare specifice in functie de cerintele documentatie de atribuire sau ale contractului de baza.
Emitere rapida a garantiei.
Echipa noastră este compusă din personal ce deține abilitati si competente diverse, din întregul sector financiar-bancar.
Colaboram cu specialiști de top, reviste de profil, asociații interne si internationale, experți in domeniul asigurărilor precum si case de avocatura.

Cere aici o oferta de pret pentru Asigurarea Garantiei